Du er her:

Frivillige

articleimage

Ved Sølvsuper helse- og velferdssenter er det ansatt en frivillighetskoordinator i 50 % stilling i tillegg er det ca 20 frivillige

En demokratisk og allsidig frivillig sektor er sentral for et velfungerende og godt lokalsamfunn. Kulturdepartementet har et overordnet koordinerende ansvar for statens forhold til frivillig sektor. Det er utviklet en intensjonserklæring for samspillet med frivillig sektor.

Ved Sølvsuper helse-og velfredssenter er det ansatt frivillighetskoordinator i 50% stilling i tillegg har vi samarbeid med barnehager, skoler, 4H, flere lag og foreninger/organisasjoner og det er ca 20 frivillige som har diverse oppgaver.

Frivillighetskoordinator, Venke Jakobsen, finner dere i 3. etg og har kontortid mandag, onsdag og torsdag fra kl. 08.00-14.00.

De frivillige er fantastiske mennesker som bruker sin fritid på å glede og hjelpe andre. Og de gjør en flott innsats i forhold til brukere og beboere. De er med på forskjellige aktiviteter, som måltidsverter, besøksvenner, følge til sykehus og lignende. De går turer med beboerne, hjelper til under arrangementer som konserter, baking, kaffestunder og lignende. De arrangerer allsang og bingo. Vi har også noen frivillige som kommer innom med hund.

HAR DU LITT TID TIL OVERS, OG HAR LYST TIL Å GLEDE ET MEDMENNESKE KAN DU TA KONTAKT MED:Venke på tlf 75 59 30 14/97 54 91 72 eller stikke innom kontoret for en prat. Du kan også ta kontakt på mail venke.jakobsen@bodo.kommune.no