Du er her:

Fra kl. 11:00
Til kl. 19:30
Huldra, Sølvsuper helse- og velferdssenter

Norge er verdensledende på frivillig arbeid, og halvparten av befolkningen i Norge engasjerer seg i frivillig arbeid. Innsatsen de gjør har betydning for enkeltmennesker, men også for samfunnet. Sølvsuperuka 2018 inviterer 14.02.2018 til temadag under overskriften Fri, villig og het!

kl 11.00 Livsgledesang
v/ livsgledebarnehage
kl 11.15 Hvordan skaper vi fremtiden sammen?
Erfaringer fra Drammen kommune som ble kåret til Årets Frivlligkommune i 2016
v/ Silje Rødset Bjørge - frivilligkoordinator Rådmannen
  Pause fra ca kl 13.00-18.00
kl 18.00 Røde Kors - Fremtidens frivillighet
Røde Kors har drevet besøkstjeneste i 50 år i Bodø, og både den og samfunnet har endret seg mye på den tida. Inger-Kari Johnsen fra Røde Kors forteller hva besøkstjenesten gjør i dag og hvordan de ser for seg at frivillige i besøkstjenesten kan gjøre en forskjell framover.
  Rickshaw sykkel og sykkelvenn
Venke Jakobsen - frivilligkoordinator Sølvsuper helse- og velferdssenter vise fram Rickshaw sykkel, og informerer om bruk og behov for sykkelvenn
kl 19.30 Takk for i dag

Påmelding via skjemaet nederst på siden

Påmeldingsfrist: 09.02.2018

Målgruppe: Alle

Vert for dagen: Åse Bente Mikkelborg - nettverkskoordinator for frivillig innsats i Helse- og omsorgsavdelingen. E-post: ase.bente.mikkelborg@bodo.kommune.no

Forelesere

Silje Bjørge - frivilligkoordinator rådmannen - Drammen kommuneSilje Bjørge - frivilligkoordinator rådmannen

Drammen kommune har en velutviklet frivilligpolitikk, og har de siste årene gjort et systematisk og grundig arbeid for å styrke styrke relasjonene til lag og foreninger i kommunen. Kommunen har en tydelig og godt forankret frivillighetspolitikk, utviklet av politisk ledelse i nær dialog med frivilligheten.

Inger-Kari Johnsen - leder av Røde Kors besøkstjenestenInger-Kari Johnsen - leder Røde Kors besøkstjenesten

Røde Kors hjelper mennesker i hele verden, inkludert i nærmiljøene i Norge. Våre frivillige er til stede for mennesker som trenger støtte og hjelp.

Besøksvenn er et tilbud for mennesker som av ulike grunner ønsker mer kontakt med andre mennesker. Røde Kors Besøksvenner bidrar til å gjøre hverdagen lettere for ensomme i alle aldre.

Rickshaw sykkel og sykkelvenn

Venke Jakobsen - frivilligkoordinator Sølvsuper helse- og velferdssenter

"Som sykkelfører er det nydelig å se at passasjeren nyter øyeblikkene ute i frisk luft, kjenne på blomsterdufter, stoppe, se, småprate og oppleve noe sammen".

Spørsmål vedr. påmelding: Tlf. 75 59 30 12 / e-post: ingrid.a.leinan.solvberg@bodo.kommune.no

Påmelding Sølvsuperuka

Ingen aktiviterer funnet for den oppgitte tidsperioden